Напредно пребарување

Огласи со аукција

1 ЗАВРШЕНА АУКЦИЈА
2 спална/и соба/и · 2 тоалет/и · -- m2 · Година на изградба --
1.000 EUR
Аукција почеток: 2017-06-16
Аукција крај: 2017-06-21
405
поклон ЗАВРШЕНА АУКЦИЈА
30 EURЦена по договор
Аукција почеток: 2016-06-01
Аукција крај: 2016-06-04
286
250.000 EUR
Аукција почеток: 2017-04-10
Аукција крај: 2017-04-13
1961
1 ЗАВРШЕНА АУКЦИЈА
Скопје
Прикажи далечина
1 спална/и соба/и · 1 тоалет/и · 49.34 m2 · Година на изградба --
40.000 EUR
Аукција почеток: 2016-03-15
Аукција крај: 2016-04-18
1135
47 м2 нов стан во Хром, Скопје
Trosoben nov stan vo Debar malo
Стан во Центар
se prodava kukja
Се продава стан во Кисела Вода (86м2)
Prodavam stan vo kompleks Antiko
Се продава куќа во Пржино со плац од 503м2 со двор,гаража и 4 помошни простории
Куќа на почеток на Припор
47 м2 нов стан во Хром, Скопје 47 м2 нов стан во Хром, Скопје
Trosoben nov stan vo Debar malo Trosoben nov stan vo Debar malo
Стан во Центар Стан во Центар
se prodava kukja se prodava kukja
Се продава стан во Кисела Вода (86м2) Се продава стан во Кисела Вода (86м2)
Prodavam stan vo kompleks Antiko Prodavam stan vo kompleks Antiko
Се продава куќа во Пржино со плац од 503м2 со двор,гаража и 4 помошни простории Се продава куќа во Пржино со плац од 503м2 со двор,гаража и 4 помошни простории
Куќа на почеток на Припор Куќа на почеток на Припор