Напредно пребарување

Македонија

1 ЗАВРШЕНА АУКЦИЈА
2 спална/и соба/и · 2 тоалет/и · -- m2 · Година на изградба --
1.000 EUR
Аукција почеток: 2017-06-16
Аукција крај: 2017-06-21
743
поклон ЗАВРШЕНА АУКЦИЈА
30 EURЦена по договор
Аукција почеток: 2016-06-01
Аукција крај: 2016-06-04
567
250.000 EUR
Аукција почеток: 2017-04-10
Аукција крај: 2017-04-13
2266
1 ЗАВРШЕНА АУКЦИЈА
Скопје
Прикажи далечина
1 спална/и соба/и · 1 тоалет/и · 49.34 m2 · Година на изградба --
40.000 EUR
Аукција почеток: 2016-03-15
Аукција крај: 2016-04-18
1431