Напредно пребарување

Индивидуални Продавачиrss

70.000 EURЦена по договор
Додадено: 2017-11-24
711
1 спална/и соба/и · 1 тоалет/и · 59 m2 · Година на изградба 2003
--
Додадено: 2017-11-20
752
--
Додадено: 2017-11-14
427
2 спална/и соба/и · 1 тоалет/и · 76 m2 · Година на изградба --
61 EURЦена по договор
Додадено: 2017-11-13
401

Trosoben nov stan vo Debar malo

ОДЛИЧНА ПОНУДА
-- спална/и соба/и · -- тоалет/и · -- m2 · Година на изградба --
71.500 EUR
Додадено: 2017-12-10
775

Стан во Центар

ОДЛИЧНА ПОНУДА
2 спална/и соба/и · 1 тоалет/и · 64 m2 · Година на изградба 2017
122.000 EURЦена по договор
Додадено: 2017-12-07
574