Напредно пребарувањеКуќа на почеток на Припор

ОДЛИЧНА ПОНУДА
0.00 (0 votes)
3 спална/и соба/и · 3 тоалет/и · 227 m2 · Година на изградба 2004
Додадено 2017-11-14
Контакт +389 78 216 222
right-column banner 2 x 4
right-column banner2 2 x 4
  • Детален Опис
  • Документи
  • Споредливи имоти
  • Е-аукција проценки
  • Рецензии

Детален Опис

Градена 2004 , комлетирана 2006 год Секоја година се извршуваат нови и нови преправања и обновување

Документи

Споредливи имоти

Нема имоти кои се продадени во близина во изминатите 12 месеци.

Е-аукција проценки

E-aukcija.mk ја проценува вредноста на домот преку проценетата пазарна вредност на E-aukcija.mk, пресметана со користење на лиценцирана формула. Тоа не е проценка. Тоа е појдовна точка за утврдување на вредноста на домот. Се пресметува преку јавните информации и преку податоците добиени од корисниците, земајќи ги во предвид посебните карактеристики, локација како и условите на пазарот.


Е-аукција прогноза

EUR

Рецензии

Оценка

Локација
Транспорт во близина
Околина и безбедност
Училишта и јавни установи
Ресторани и шопинг центри
Паркови и рекреација
Забава и ноќен живот

Рецензии на корисниците

Најави се за да рецензираш

Специфичните детали

Влез: 00
Кат: 1
Стан бр: 00
Спални соби: 3
Тоалети 3
Површина стан: 227
Површина балкон: 17
Површина подрум: 40
Површина земјиште: 360
Година изградба: 2004
Населба: Кисела Вода
Имотен лист: 31789
Катастарска област: Кисела Вода 1
Катастарска парцела: 5692
Детали: Додадено од агентот

Локација

Скопје, Македонија
Ул.Христо Татарчев 20/9, 1000

Детали за огласот

Оглас Број: 535
Прикажано: 791
Истекува: 01.01.2038 00:00:00

Коментари