Напредно пребарувањеSpektakularen 76m2 stan,topol, svetol i panoramski pogled

ОДЛИЧНА ПОНУДА
0.00 (0 votes)
2 спална/и соба/и · 1 тоалет/и · 76 m2 · Година на изградба --
Цена: 61 EUR Цена по договор
Додадено 2017-11-13
Контакт 00389 70 676713
slavicasissel@gmail.com
right-column banner 2 x 4
right-column banner2 2 x 4
  • Детален Опис
  • Документи
  • Споредливи имоти
  • Е-аукција проценки
  • Рецензии

Детален Опис

Се продава (со или без ствари -по договор) стан од 76м2 + подрум од 6м2 во кулите на АСНОМ во Ново Лисиче. На 11/15 кат со спектакуларен поглед на цел град и на Водно! Зградата е со три лифта. Градбата е цврста и квалитетна, од 80-ите. Има централно парно греење. Станот е многу топол и светол, на југо-западна страна. Бидејќи се наоѓа во средина, затоплен е од сите страни, па зимата може да се помине ептен економично, речиси без пари. Целосно е реновиран, и е исто како нов. Има купатило, кујна, остава, дневна и трпезарија, две спални, (или една спална и една детска) два големи балкона со прекрасен поглед,(сите соби излегуваат на балкон) од каде што секоја вечер го гледате зајдисонцето. Има можности да се направи уште една соба. Станот е реновиран, модерен и во совршена состојба. Повелете, погледнете. Има простор за договор. 070/ 67 67 13

Документи

Споредливи имоти

Продадени имоти во близина на локацијата

ПОВРШИНА (м2) ЦЕНА (евра) ЦЕНА/М2 ДАТУМ ПРОДАЖБА ОДДАЛЕЧЕНОСТ (км)
објект(м2): 70 50,081.00 715.00 15/10/2015 0.100
објект(м2): 77 49,994.00 649.00 07/10/2015 0.336
објект(м2): 78 64,000.00 821.00 31/08/2015 0.336
објект(м2): 69 47,154.00 683.00 13/07/2015 0.336
објект(м2): 75 71,250.00 950.00 21/10/2015 0.474
објект(м2): 75 43,871.00 585.00 07/09/2015 0.489
објект(м2): 84 50,400.00 600.00 08/04/2015 0.546
објект(м2): 68 60,766.00 894.00 22/07/2015 0.562
објект(м2): 72 63,102.00 876.00 27/08/2015 0.563
објект(м2): 75 67,673.00 902.00 12/09/2015 0.563

Е-аукција проценки

E-aukcija.mk ја проценува вредноста на домот преку проценетата пазарна вредност на E-aukcija.mk, пресметана со користење на лиценцирана формула. Тоа не е проценка. Тоа е појдовна точка за утврдување на вредноста на домот. Се пресметува преку јавните информации и преку податоците добиени од корисниците, земајќи ги во предвид посебните карактеристики, локација како и условите на пазарот.


Е-аукција прогноза

EUR

Рецензии

Оценка

Локација
Транспорт во близина
Околина и безбедност
Училишта и јавни установи
Ресторани и шопинг центри
Паркови и рекреација
Забава и ноќен живот

Рецензии на корисниците

Најави се за да рецензираш

Специфичните детали

Спални соби: 2
Тоалети 1
Помошни простории: Podrum i Ostava
Површина стан: 76
Површина подрум: 6
Населба: Novo Lisice, opstina Aerodrom
Детали: Додадено од агентот

Локација

Скопје, Македонија

Детали за огласот

Оглас Број: 534
Прикажано: 881
Истекува: 01.01.2038 00:00:00

Коментари