Напредно пребарување

Индивидуални Продавачиrss

-- спална/и соба/и · -- тоалет/и · -- m2 · Година на изградба --
--
Додадено: 2017-10-15
471

4 soben stan vo centar

ОДЛИЧНА ПОНУДА
4 спална/и соба/и · 2 тоалет/и · -- m2 · Година на изградба --
90.000 EUR
Додадено: 2017-10-12
498

Луксузна куќа во Сопиште

ОДЛИЧНА ПОНУДА
3 спална/и соба/и · 2 тоалет/и · 250 m2 · Година на изградба 2012
339.000 EURЦена по договор
Додадено: 2017-10-07
530
93.000 EUR
Додадено: 2017-07-31
796
900/250 EURЦена по договор
Додадено: 2017-07-14
579
6 + спална/и соба/и · 3 тоалет/и · -- m2 · Година на изградба --
--
Додадено: 2017-07-08
715