Напредно пребарување

Индивидуални Продавачиrss

2 спална/и соба/и · 1 тоалет/и · 75 m2 · Година на изградба --
--Цена по договор
Додадено: 2017-07-05
561
160 EUR
Додадено: 2017-07-01
871
75.000 EURЦена по договор
Додадено: 2017-06-30
718
280.000 EURЦена по договор
Додадено: 2017-06-28
660
-- спална/и соба/и · -- тоалет/и · -- m2 · Година на изградба --
155.000 EURЦена по договор
Додадено: 2017-06-27
717

Stan ZDANEC VODNO ЖДАНЕЦ ВОДНО

ОДЛИЧНА ПОНУДА
4 спална/и соба/и · 2 тоалет/и · 86 m2 · Година на изградба 2012
106.000 EURЦена по договор
Додадено: 2017-06-27
507