Напредно пребарување

Индивидуални Продавачиrss

1 спална/и соба/и · 2 тоалет/и · 80 m2 · Година на изградба --
80.000 EUR
Додадено: 2017-04-06
641
260 EURЦена по договор
Додадено: 2017-03-30
391
2 спална/и соба/и · 2 тоалет/и · 150 m2 · Година на изградба --
60.000 EURЦена по договор
Додадено: 2017-03-14
536

Продажба на стан

ОДЛИЧНА ПОНУДА
-- спална/и соба/и · -- тоалет/и · -- m2 · Година на изградба --
50 000 EURЦена по договор
Додадено: 2017-03-11
689
-- спална/и соба/и · -- тоалет/и · -- m2 · Година на изградба --
170.000 EURЦена по договор
Додадено: 2017-03-03
876