Напредно пребарување

Индивидуални Продавачиrss

1 спална/и соба/и · 2 тоалет/и · 120 m2 · Година на изградба 2013
95.000,oo EUR EURЦена по договор
Додадено: 2017-02-19
489

Продавам стан

ОДЛИЧНА ПОНУДА
2 спална/и соба/и · 2 тоалет/и · 80 m2 · Година на изградба 2005
--Цена по договор
Додадено: 2017-02-14
774
--Цена по договор
Додадено: 2017-02-13
701

Kuka vo centar blisku do Albanska ambasada

ОДЛИЧНА ПОНУДА
4 спална/и соба/и · 2 тоалет/и · -- m2 · Година на изградба --
750.000 EURЦена по договор
Додадено: 2017-02-10
521