Напредно пребарување

Градежни компанииrss

SE PRODAVA NOVOGRADBA TOBACO2 45M2

ОДЛИЧНА ПОНУДА
Скопје
Прикажи далечина
1 спална/и соба/и · 1 тоалет/и · -- m2 · Година на изградба 2016
45.500 EUR
Додадено: 2016-12-16
620
1.030 EURЦена по договор
Додадено: 2016-12-02
1673
--Цена по договор
Додадено: 2016-04-01
975
1 ЗАВРШЕНА АУКЦИЈА
Скопје
Прикажи далечина
1 спална/и соба/и · 1 тоалет/и · 49.34 m2 · Година на изградба --
40.000 EUR
Аукција почеток: 2016-03-15
Аукција крај: 2016-04-18
1135