Напредно пребарување

Агенции за Недвижностиrss

2 спална/и соба/и · 2 тоалет/и · 64 m2 · Година на изградба 2015
83.200 EUR
Додадено: 2017-03-08
366

RENOVIRAN STAN 61M2 VO KARPOS TRETI KAT

ОДЛИЧНА ПОНУДА
1 спална/и соба/и · 1 тоалет/и · 61 m2 · Година на изградба --
55.000 EUR
Додадено: 2017-02-17
369
1 спална/и соба/и · 1 тоалет/и · 64 m2 · Година на изградба --
75.000 EUR
Додадено: 2017-02-17
286
1 спална/и соба/и · 1 тоалет/и · 58 m2 · Година на изградба --
900 EURЦена по договор
Додадено: 2017-02-17
203
2 спална/и соба/и · 1 тоалет/и · 48 m2 · Година на изградба 2016
55.000 EURЦена по договор
Додадено: 2017-02-15
458
2 спална/и соба/и · 1 тоалет/и · 49 m2 · Година на изградба 87
45.000 EURЦена по договор
Додадено: 2017-02-14
597